Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Aylin sonunda yırttı!

Bu kızın 'yırtacağı' zaten belliydi.
Yoksul bir ailenin kızıyken, İstanbul'un en zengin ailelerinden birine gelin gitti. İki kardeş Murat ile Soner arasında paylaşılamadı.
Sonunda Murat boşanmayı kabul etti. Son bölümde Soner de onsuz yapamayacağını itiraf edip geçmişe sünger çekerek, 'her şeye yeniden başlama' teklifinde bulundu.
Aylin'in sevincine diyecek yoktu... Kız sonunda 'yırtmıştı...' Ama bu 'yırtma' sözde kalmadı. Öyle ki, Mete ile sofrada şakalaştığı sahnede hırkasındaki 'yırtık' da güneş gibi ortaya çıkıverdi!
Öyle Bir Geçer Zaman ki bu hafta da bildiğiniz gibiydi. Mete yine dövüştü, Süleyman yine şarkı söyledi, (Artık bir nostalji albümü farz oldu) Cemile yine şirket işlerini yüzüne gözüne bulaştırdı, Hakan ile Ahmet yine birbirlerine diş biledi.
Şeytanın tebdil-i kıyafetli hali Kenan yine hain planlarını tıkır tıkır uyguladı. Bugüne kadar dizideki tüm karakterlere ayrı ayrı yazan Carolin, bu kez de Kenan'ı gözüne kestirdi.
Anlayacağınız, sürekli bir 'dejavu' hali...
Dizide yaralanma sırası ise bu hafta Berrin'deydi. Grev kırıcılarla grevci işçiler arasında yaşanan arbede sırasında başına 'manav kilosu' isabet ederek yaralanan kişi olarak dünya emekçiler tarihine geçti!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA