Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kenan'dan Kara Murat olur mu?

Bence o kadar iyi bir oyuncu ki, ondan her şey olur. "Peki bu Kara Murat da nereden çıktı?" diyecek olursanız, onu da anlatayım:
atv'nin gelecek yıl için müthiş dizi planları var. Tümünü ve detaylarını anlatmayacağım tabii ki. Ama azıcık fragman göstermeden de yapamayacağım.
atv gelecek yıl Fatih Sultan Mehmet dönemini anlatan bir dönem dizisini ekrana sürmeye hazırlanıyor. Ancak Muhteşem Yüzyıl'daki gibi olası eleştiriler göze alınarak temel karakter Fatih değil, onun fedaisi Kara Murat olarak seçilmiş.
Bu rol için de Kenan İmirzalıoğlu düşünülüyormuş. Olay şimdilik tamamen proje safhasında... Ama projeden daha ileri aşamada olan bir dizi daha var ki, o da Ezel'in yapımcısı Ay Yapım'ın hayata geçireceği, 70'lerde yaşanan bir kabadayı hikayesi.
Bu köşenin müdavimleri geçen yıl kaleme aldığım tavsiye yazısını hatırlayacaklardır. Ezel'de Ramiz Dayı ve Kenan'ın gençlik dönemini anlatan flash back bölümlerinin, günümüzde geçen hikayeden daha çekici olduğunu, bunun ayrı bir diziye dönüşmesi halinde büyük ilgi göreceğini yazmıştım. Aklın yolu bir... Ay Yapım'cılar ve atv'ciler buradan esinlenip projeyi hayata geçirmeye karar vermişler.
Hele Kenan İmirzalıoğlu'nun yanına bir de Ramiz Dayı'nın gençliğini oynayan Ufuk Bayraktar ile Kenan Birkan'ın gençlik dönemini canlandıran Cahit Gök gelirse, bu dizi tadından yenmez vallahi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA