Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Annelik bu mu?

Köşemizin müdavimlerinden Demet Özkan, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Cemile'nin tam tersi gibi görünse de aslında iyi bir anne örneği oluşturmadığını söylüyor:
"Sayın Yüksel Aytuğ, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisini artık eskisi kadar izlemekten zevk almıyorum..
Çünkü rollere olması gerektiği gibi değil de daha çok nasıl izlenir şeklinde yön veriliyor.
Cemile iyi bir anne gibi görünerek çocuklarının kötü zamanlarında hep yanlarında oluyor. Ancak iyi bir anne olan Cemile'yi hiç Berrin'i karşısına alıp yaptığının doğru olmadığını anlatırken ya da 'Boşanmak istiyorsan şöyle davran, böyle davran' derken görmüyoruz.
Ayrıca Mete'yi karşısına alıp konuşması gerekmez miydi? Peki ya hukuk öğrenimi gören Berrin, yaptığı hataların velayette sorun olacağını bilmiyor muydu?
Yani bir annenin görevi sadece çocuklarını sarıp sarmalaması, öpüp koklaması, düştüklerinde elinden tutması mı? Bana göre annelik (bir anne olarak söylüyorum) onların düşmemelerini sağlayarak, doğru kararlar vermelerine öncülük edip çocuklarının en az hata ve zararla hayatlarını sürdürmeleri için onlara rehberlik etmektir."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA