Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Simge'nin evrimi

Okurumuz Pınar Aktaş, dizilerdeki karakter evrilmelerine Yahşi Cazibe dizisinden bir örnek vermiş:
"Selamlar, dizileri eleştirmekten vazgeç gönül desem de olmuyor. Özellikle diziler uzadıkça devamlılık hataları içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Karakter, ilk bölümden bambaşka bir hale geliyor.
Mesela Yahşi Cazibe... Dizinin ilk bölümlerinde Simge elektrikli su ısıtıcının içinde yemek yapacak kadar aptal sarışın rolündeydi. Hatta kendisiyle dalga geçildiğinde bile anlamayan, zengin, şımarık, hiçbir şeye aklı basmayan bir kızdı. Oysa ısıtıcıda makarna yapan, yiyecekleri masaya çiğ koyan Simge, şimdilerde tam bir kurt olmaya başladı. Son bölümde kendini erkek kılığına soktu. Makyajını da profesyonellere taş çıkartacak cinsten yaptı. Daha ütüyü fişe takmayı bilmeyen Simge nasıl böyle bir makyajı o derece başarılı yapabildi, hayret!
Daha önceki bölümlerde her lafı iki üç kerede anlayan Simge, şimdi Barış'ın 'Kemal'in kınası var' demesiyle iki dakika içinde hemen senaryolar yazmaya başlıyor. Kendi gibi hiçbir şeyi anlamayan arkadaşına 'Anlasana kızım' laflarını o kadar çok etmeye başladı ki. Tamam, intikam insanı değiştirir ama birdenbire de bu hale getirmez..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA