Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Gelinden eğitim bursu

İzdivaç programlarında alışık olduğumuz görüntü, gelin adayının damattan maddi beklentilerini bir bir sayıp dökmesidir: "Sigortalı bir işi olsun, evi olsun, otomobili olsun, ha bir de ben denizi severim; mümkünse yazlığı da olsun..."
Ama bu kez tersi oldu. TNT'de, Hande Ataizi'nin sunduğu izdivaç programında eş arayan Işın Hanım, tribündeki Barış Bey ile aralarında duygusal bir yakınlaşma olduğunu itiraf etti. Ardından sağlık koleji mezunu olan Barış Bey'in tıp okumasını istediğini ve eğitim masraflarını da bizzat kendisinin karşılayacağını söyledi. Programın sunucusu Hande Ataizi tıp eğitiminin uzun bir süreç olduğunu hatırlatsa da, Işın Hanım tüm kararlılığı ile Barış Bey'e tıp okutmak istediğini vurguladı.
Eğer evlenirlerse Hollanda'ya yerleşecek olan çift, bir süre daha birbirlerini tanıdıktan sonra İzdivaç'ta seyirci ile yeniden buluşup kesin kararlarını açıklayacak.
Devlet bursunu bilirdim de Devlet Kuşu Bursu'nu ilk kez bu programda gördüm!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA