Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Katılın bu koroya

Bu hafta Beyaz Show'u izlerken hem eğlendim hem de içime umut ve huzur doldu. Çeşitli din ve etnik kökene mensup sanatçıların oluşturduğu Medeniyetler Korosu'nu izledikçe, herkes gibi ben de "Allah'ım bu dünyada neyi, neden paylaşamıyoruz ki?" diye düşündüm. Ardından Volkan Konak'ın iliklerimize işleyen harika şarkıları, Sunay Akın'ın bilgi deryasından damıttığı enfes hikayelerle birleşince; ortaya seyrine doyulmaz bir şov çıktı.
Programın ortalarına doğru Sunay Akın, Apollo 15 mürettebatının aya götürdüğü Türk bayrağını çıkarınca, başta Beyaz olmak üzere herkes duygulandı; stüdyodaki ve ekran başındaki insanların milli hisleri tavan yaptı.
Duygusal atmosferi iyice artıran ise Sunay Akın'ın Japonya'dan getirdiği, Hiroşima'ya atılan atom bombası ile adeta kayaya dönüşen okul binasının camı oldu. Beyaz, tarif edilemez ısı nedeniyle granit bir kaya haline gelen cama baktı, baktı ve gecenin en anlamlı cümlesini kurdu:
"İnsanın bunu görünce Medeniyetler Korosu'na teşekkür edesi geliyor. İnşallah sayelerinde bir daha böyle manzaralar yaşamayacağız..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA