Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu çocuk ölmesin

Köşemizİ takip edenler iyi bilirler. Bu sütunlar, çoğu zaman çağrıların duyurulduğu bir sosyal yardımlaşma panosu işlevi de görür. Yine o tarz bir çağrımız var. İşte köşemize Hayko Rock adıyla elektronik posta gönderen okurumuzun duygusal ve bir o kadar da samimi mesajı: "Elimden geldiğince köşenizi takip ediyor, yazılarınızı okuyarak az da olsa hakkınızda bilgi sahibi oluyor, bu atacağım mail ile de vicdanınıza sığınıyorum.
Az önce Fox TV Ana Haber Bülteni'nde; hasta bir çocuğun dramına tanık oldum. Hastanın organlarının giderek büyüdüğü, üç ayda bir alınması gereken ilaçlarının fiyatının 84 bin Euro olduğu haber olmuştu. İlaçların, zeka geriliğine yol açma riski bulunduğu için, sigorta artık masrafları karşılamıyormuş. 2.5 aydır çocuğun ilaçları alınamamış. Ayrıca haberde geçen ifadeye göre; çocuğun ilaç alamaması, giderek ölüme yaklaşması anlamına geliyormuş. İzlerken aklımdan yardım eli uzatmak gelse de, ekonomik durumum buna yeterli olmadığı için elim kolum bağlandı.
Vicdanınıza sığınarak, en azından köşenizde bu konuya yer verebileceğinizi ve ekonomik durumu yeterli, vicdan sahibi insanları bu konudan haberdar edebileceğinizi düşündüm. Ülkemizde yardıma muhtaç bu kadar insan, kan donduracak yoksulluk hikayeleri varken; en azından bu hasta kardeşimizle ilgili insanların haberdar olmasını sağlamak, bir nebze olsun yardım eli uzatmaktır. Şimdiden ilginize teşekkür ederim.
Hastanın adı Eyüp Özkaya, 30.04.2012 FOX TV Ana Haber Bülteni'ne konu olmuştur. Bilgilerinize..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA