Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

TRT'de muhatap yok mu?

Okurumuz Ömer Cengiz Öner de pek çok televizyon izleyicisi gibi şikayetine muhatap bulamayanlardan. İşte Öner'in ibret alınacak TRT macerası:
"Yüksel Bey ben derdimi anlatmayı denedim, maalesef başarılı olmadım. Umarım en azından sizin aracılığınızla bu yanlış düzeltilir. (Pek umudum olmasa da...)

TRT'YE RAĞMEN
Ben bir Elazığlı olarak bu sene yokluklar içinde iyi giden takımını seven bir taraftarım, TRT'ye rağmen! Geçen hafta sonu Elazığspor-Kayseri Erciyesspor maçını izlemek için saat 14.00'te televizyon karşısına geçtim. (Görevim nedeni ile sabaha kadar çalışmış olmama rağmen) Her zaman yaptığı gibi TRT anlayamadığım bır nedenden maçı TRT 6 kanalında yayınlamakta ısrar ediyor. (TRT 1'de Akhisar Belediyespor maçı yayınlanıyor. Elazığspor lider olmasına ve iddiası olan bir takımla oynamasına rağmen!) Bu da yayın politikasıdır, yine anlaşılabilir ama ikinci yarı başlıyor, yarım saat maç yayını yok, müzik yayını devam ediyor. Bizim TRT 6'da ne bir özür yazısı ne de ne olduğuna dair bir açıklama var. İşin ilginç tarafı da bundan sonra başlıyor:
İnternetten bir telefon numarası alıp en azından bilgi alabilir miyim düşüncesi ile telefonu çevirdim... Sinyal sesinden sonra 'Mesajınızı bırakın' anonsunu işittim. Tüm iletişim numaralarında aynı anons tekrarlandı. Yılmadım, genel müdürlüğün telefonunu bulup aradım. Santral görevlisi arkadaş sağ olsun bütün iyi niyeti ile şu anda TRT Genel Müdürlüğü'nde hiçbir yetkili olmadığını, kimseyle görüşemeyeceğimi, şikayetim varsa sesli mesaj bırakmamı (!) mutlaka bana dönüş yapılacağını belirtti.

HÂLÂ CEVAP BEKLİYORUM
Ben hâlâ mesajıma dönüş bekliyorum. Onlarca kanalı bulunan koskocaman devlet televizyonumuz TRT'de konuşabilecek sadece bir ses kayıt cihazı bulabildim. (!) En azından insan, sorununu anlatabileceği, haklı ya da haksız olduğunu öğreneceği bir insan sesi duymak istiyor... Saygılarımla..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA