Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kafayı sıyırtan reklam

Diyelim ki kız arkadaşınız manken... O gün önemli bir defileye çıkacak. Onu izlemeye giderken yanınıza ne alırsınız?
Eğer romantik bir aşıksanız, ona moral vermek ve heyecanını yatıştırmak için bir buket çiçek... Defilenin yorgunluğunu ve stresini ona unutturmak için hoş bir SPA merkezinde çift kişilik rezervasyon sürprizi... Yok, eğer detaycı bir kişiliğiniz varsa; onu zor durumlardan kurtarmak üzere, içinde yedek makyaj malzemeleri, birkaç çift çorap, en sevdiği aksesuvarlardan oluşan bir set, hatta içinde ped bile bulunan bir 'acil yardım' çantası...
Peki, sevgilinizin defilesine giderken yanınıza çamaşır suyu alır mısınız?
Reklamdaki arkadaş almış...
Davetli çift, podyumdaki mankenin kırmızı elbisesini kritik ediyor. Sonunda elbisenin yeni olduğuna karar veriyorlar. O sırada konuşmaya kulak misafiri olan mankenin sevgilisi, elindeki şişeyi gösterip "Hayır, yeni değil. Çünkü şu gördüğünüz filanca çamaşır suyu ile yıkanıyor" diyor, şaşırıyorlar. Manken yanlarına geldiğinde "İlk tanışmamızda da bu elbiseyi giymiştim" deyip son noktayı koyuyor.
Sorularıma gelince:
1- Sevgilisini podyumda izlemeye elinde çamaşır suyuyla gelen biri, aslında onu zehirlemeye gelmiş olabilir mi?
2- Podyumdaki mankenin elbisesini her şeyden önce 'Yeni mi, eski mi?' diye kritik eden çiftin, Bugün Ne Giysem? yarışmasında jüri olarak görevlendirilmesi gerekmez mi?
3- Bir manken, sevgilisiyle ilk buluşmasında giydiği elbiseyi defilede niye giyip tanıtsın ki?
4- Yazarınız, bu reklamı ciddi ciddi eleştirdiğine göre kafayı sıyırmış olabilir mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA