Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Haber görüntülerine dikkat!

Haber merkezlerini, zaman zaman kullandıkları görüntüler nedeniyle eleştiriyoruz. Bu kez de okurumuz Büşra Gür bu konuya dikkat çekiyor:
"İyigünler Yüksel Bey, sizin samimiyetinize çok güvendiğim için bir şikayetimi dile getirmek istiyorum: Ana haber bültenleri artık gerçek amaçlarından o kadar uzaklaşmış ki reyting uğruna her şeyi yapıyorlar. Cumartesi akşamı atv Ana Haber'de verilen kaza haberinde bir aracın küçük bir çocuğu nasıl ezerek geçtiği ayan beyan gösterildi. Hem de hiç karartma ihtiyacı olmadan. Pazartesi akşamı da bu sefer Fox Ana Haber'de bir kaza haberinde otobüs kullanan şoförün vücuduna başka bir araçtan fırlayan cam parçasının nasıl saplandığı açıkça gösterildi.
Bunlar belki başkaları için sıradan olabilir. Ama tüm ailenin televizyon izlediği saatlerde bu görüntüleri apaçık izlemek bana göre çok rahatsız edici. Haber programları bu konuda biraz daha hassasiyet gösterirse çok daha iyi olur."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA