Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İşte böyle tartışılır

TÜRKİYE üç gündür CHP Milletvekili Hüseyin Aygün'ün kaçırılmasının ardından yaşanan gelişmeleri konuşuyor.
Haber bültenlerini ve gazete manşetlerini en çok işgal eden gelişmelerden biri de AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar'ın attığı bir tweet'ti. Tayyar, olayın bir danışıklı dövüş olduğu yolundaki iddiasını, "Muhabbetleri bol olsun. Millet bunları yemez" şeklindeki ifadesiyle ortaya koymuştu.
Önceki akşam, Beyaz TV'deki 1'e Bir programını hazırlayıp sunan Bülent Çöltekin önemli bir televizyonculuk başarısının altına imza atarak, Şamil Tayyar'ı canlı yayına çıkartıp karşısına da Berhan Şimşek'i oturttu.
Tayyar'ın tweet'inin üslubunu, daha sonra ona cevap verenlerin tavrını ya da Aygün'ün serbest bırakıldıktan sonra söylediklerinin Tayyar'ı haklı çıkartıp çıkartmadığını yorumlamak niyetinde değilim. Benim dikkatimi çeken, Türkiye'nin en önemli haber merkezlerinde yetişen Bülent Çöltekin'in herkesi atlatması ve Şamil Tayyar ile Berhan Şimşek'in bu denli hassas bir konuyu bu kadar medeni bir üslupla tartışma nezaketini göstermeleriydi.
Şiddetin, kavganın ve karalamanın alıp başını gittiği şu günlerde hem Çöltekin'i, hem de Tayyar ve Şimşek'i medeni, barışçıl ve nazik tavırlarından dolayı kutluyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA