Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kaya Adamlar

Kendilerine bu ismi vermişler...
İkiyıl önce Yetenek Sizsiniz Türkiye'de yaptıkları gösterilerle herkesi kendilerine hayran bırakıp finale kadar çıkmışlardı.
Heykel vücutlu iki genç, Muğlalılar. Dünyanın pek çok yerinde sayısız gösteri izledim ama Kaya Adamlar (Burak ve Ersin) kadar etkileyici olanına inanın rastlamadım.
Cumartesi gecesi bu kez özel gösteri yapmak için sahnedeydiler. Gözlerimi ekrandan alamadım.
Bir kere kıyafet seçimlerinden fon olarak kullandıkları müziğe, koreografilerinden teatral ifadelerine kadar kullandıkları hiçbir şey tesadüf eseri değildi.
Gösterilerinde hem güç, hem adale kontrolü, hem denge, hem de estetik bir aradaydı.
Hele bir 'çanta' ve 'kapı menteşesi' hareketleri vardı ki, resmen fizik kurallarına aykırıydı.
Yetenek Sizsiniz Türkiye, sadece bir şov programı olmayı çoktan aşıp Türkiye'nin 'yetenek fabrikası' olarak görev yapmaya başladı.
Her hafta ağzımı bir karış açık bırakan en az bir yetenek izliyorum. Pazar gecesi illüzyonist Oğuz Engin'in yaptığı 'saat' numarası da akıl uçuracak cinstendi. Acun'un yerinde olsam bu yetenekleri bir araya getirip bir kumpanya ile dünyayı dolaşırdım. Eminim, Cirque de Solei ve Çin Akrobasi Grubu program içeriklerini değiştirmek zorunda kalırlardı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA