Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yaparım Bilirsin

Türkiye'de bir televizyon formatı ya da dizi tutmaya görsün, hemen dümen suyuna taklitleri giriveriyor.
Kanal D'nin Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasının elde ettiği reyting başarısı, Show TV yönetiminin de iştahını kapartmış olmalı ki, hemen bu yarışmanın 'tıpkısını' ekrana sürüverdiler.
Cuma gecesi Behzat Uygur'un sunumuyla seyircilere merhaba diyen Yaparım Bilirsin her haliyle Ben Bilmem Eşim Bilir'i andırıyordu.
Tek farkla; yeni yarışmada sadece erkekler yarışıyor, eşleri amigoluk yapıyor.
Ben Bilmem Eşim Bilir'in format sahipleri bu duruma ne diyecek bilmiyorum ama yeni yarışmanın adı, pervasız çağrışımıyla her şeyi özetliyor gibi: 'Yaparım Bilirsin.'
Behzat Uygur aksiyon içeren yarışmalar için biçilmiş kaftan. Bu alanda önemli bir ekran tecrübesine sahip. Her ne kadar ilk bölümde sadece antrenman yapıyormuş gibi görünse de istim tutar tutmaz yarışmayı hareketlendireceği kesin. Ama görünen o ki, İlker Ayrık bu kulvarda tur bindirecek kadar çok mesafe katetti. Yaparım Bilirsin'in ilk bölümündeki tutarsızlık ise kafalarda soru işareti yarattı.
Üç aylık hamile olan kadın, amuda kalkmış halde pipetle meyve suyu içme yarışmasında 'sağlık nedenlerini ileri sürerek' eşini bacaklarından tutmadı ama bir sonraki yarışmada bungee jumping ipiyle tavandan sarkıtılan eşinin ellerinde havaya yükselmekte hiçbir sakınca görmedi.
İlk gösteriye izin vermeyen doktor, ikincisine nasıl müsaade etti, işte orasını anlamadım. 50 bin lira için bu riske girilir miydi yani?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA