Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Beyaz Show Casting

Tansever Kıyısızgöl... Yeni ekran ve internet fenomeni... Beyaz Show'un tiryakileri bu ismi şimdiden ezberlediler.
Beyaz, iki haftadır Tansever Kıyısızgöl adlı tiplemesiyle programında ağırladığı ünlülerin evine konuk olup onlarla söyleşi yapıyor. Tansever, ilk hafta romantik şarkıların yazarı Sıla'nın içindeki 'Kezban'ı ortaya çıkardı. Sıla bu küçük skeçte öyle muhteşem bir oyunculuk ortaya koydu ki, eminim izleyen dizi yapımcıları ve yönetmenleri yıllardır gözlerinin önünde bulunan bu 'yeteneği' fark edemedikleri için kendilerinden utanmışlardır.
Tansever Kıyısızgöl, bu hafta da sanat dünyasının çekingen ve içine kapanık şarkıcısı Halil Sezai'yi konuşturdu. Skeç sırasında o melankolik Halil Sezai gitti; yerine şakacı, zıpır bir adam geliverdi. Tiyatro geçmişi de olan Halil Sezai'nin oyunculuk performansı ise parmak ısırttı.
Görünen o ki, 'Tansever Kıyısızgöl' tiplemesi, piyasadaki pek çok oyunculuk ajansından çok daha fazla sayıda yeteneği dizi dünyasına kazandıracak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA