Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

THY fena uçmuş!

Türk Hava Yolları'nın modacı Dilek Hanif tarafından dizayn edilen yeni kabin memuru kıyafetleri çok tartışıldı.
Ben özellikle hosteslerin kafasındaki 'feslere' takıldım. Yahu yılardır biz Türkler'i Avrupa'da 'fesli adamlar' olarak tanıtmalarına isyan etmiyor muyduk? Ee? Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?
Şimdiye kadar tartışma konusu edilen hep kadın kabin memurlarının kıyafetleri oldu. Peki ya stewart'ların yani erkek kabin memurlarının yeni kıyafetlerine ne demeli? Kravat yerine balıkçı yaka kazak... Kabinlerde, özellikle de uzun uçuşlarda bazen ısının yükseldiğini sık seyahat edenler bilir. Kabin görevlileri hizmet verirken sıcaktan çok bunalırlar. Ee bir de adamlara balıkçı yaka kazak giydireceksiniz, öyle mi? Üstelik işin 'tahriş' kısmı var ki, biz erkekleri balıkçı yakadan soğutan asıl neden de budur. Özellikle cildi hassas olanlar için tıraşı gelmiş boyuna balıkçı yaka giymek ile iğneli fıçıya girmek arasında fark yoktur. Aman diyeyim!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA