Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Erman=Ratingman

ELDE haftanın maçlarından tek kare görüntü yok. Yorumcular, tartışmalı pozisyonları önlerindeki monitörden izliyor ama seyirciye gösteremiyorlar. Ama her hafta kendilerinden söz ettirmeyi, ödülleri toplamayı beceriyorlar.
Telegol ekibinden söz ediyorum. Her hafta biri ön plana çıkıp şovunu yapıyor. Bu hafta sıra Erman Toroğlu'ndaydı.
Önce Fatih Terim'in tribüne gönderilmesine yol açan 'top fırlatma' hareketini stüdyoda canlandırdı.
Hem de komedyen Yavuz Seçkin'e taş çıkartacak mimikler ve benzetmelerle...
Ertesi gün Erman Hoca'dan bir başka sürpriz şov geldi. Galatasaray yönetiminin, Mersin İdmanyurdu maçının ardından yayınladığı zehir zemberek bildiriden bir gün önce, Başkan Ünal Aysal'ın Futbol Federasyonu'nu ziyaret etmesine sinirlenen Toroğlu, beklenmeyen bir harekette bulundu. Önünde bulunan A4 ebadındaki kağıdı buruşturdu, ağzına attı ve çiğnemeye başladı. Yorumcu arkadaşlarının, "Dur, ne yapıyorsun, çiğneme, dur, yutma, zararlıdır" şeklindeki uyarılarına aldırmayan Toroğlu, ağzındaki kağıdı 'iştahla' çiğnemeye koyuldu. Bir yandan da 'eyleminin' gerekçesini anlatıyordu: "Başkan Aysal, bildiriyi aynen böyle yemiştir işte!"
Aradan 10 dakika geçince Serhat Ulueren programdaki bu görüntüleri, Erman Hoca'ya tekrar izletti.
Toroğlu, yaptığına herkesten çok şaşırmış gibiydi: "İnanamıyorum ya... Bir anda aklıma geldi. Bildiriyi yutayım istedim. Bayağı da çiğnemişim ha... Aslında ıslanınca yumuşayıp küçülürdü.
Islatamamışım da..."
Canlı yayında kına, canlı yayında ağızlar bantlı susma eylemi, canlı yayında su falı... Bütün bunların bir spor programında yaşandığına kim inanır?
Yok, yok; Kadir İnanır bile inanmaz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA