Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Orijinalinden sempatik

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'ya benzerliğiyle dikkatleri üzerinde toplayan Adanalı Gökmen Akdoğan'ın, ünlü futbolcuyla buluşması olay olmuştu.
Aynı hafta Beyaz Show'a katılan Gökmen'in reklam geleceğinin çok parlak olduğunu bu sütunlarda yazmıştım.
Gökmen'in rol aldığı ilk reklam filmi ekranlarda dönmeye başladı. İlk başta penaltı vuruşunu 'dağlara taşlara' gönderen futbolcunun gerçek Ronaldo olduğunu sanıyoruz.
Ta ki bizim Gökmen sırtını kameraya dönene kadar... Devamında klima markasını tanıtan dış ses duyuluyor: 'Her şeyin bir orijinali var!'
Evet, öyle ama bana soracak olursanız; bizim Gökmen, Ronaldo'dan çok daha sempatik ve samimi. Siz bakmayın Portekizli'nin 'lütfen' verdiği formaya, kameralar önünde Gökmen'e sarılmalarına...
İnsan kendisine bu kadar benzeyen, onu görmek için beş parasız Adana'dan İstanbul'a gelip maça 'kaçak' girmeyi göze alan genci İspanya'da iki gün ağırlamaz mı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA