Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yeni Behzat Ç. mi?

GÜZEL ÇİRKİN, hızla Behzat Ç.'nin kulvarına doğru kayıyor.
Bizim Komiser Murat ile yardımcısı Şenol her bölüm en az bir kez yasaları çiğniyor.
Hem de ne çiğnemek! Şenol, bir kadın satıcısını aracı edip hayat kadını Lena ile ilişkiye girdi.
Lena, onun silahını alıp kadın satıcısını vurdu. Bizimkiler olayı örtbas etmek için olayı meşru müdafaa gibi göstererek, Lena'yı yurt dışına postalamaya çalıştı. Bu kez de Lena'nın pasaportu ortadan kayboldu. Onu bulayım derken, tüm cinayet büroyu maymun ettiler.
Bu hafta bir de Lena'nın Rus belalısını vurup öldürmesinler mi! Üstelik cesedi de, mesai arkadaşlarının kullandığı ekip otosuyla tüm şehirde dolaştırdılar. Ardından nişanlısıyla ne yapacağına karar veremeyen, bir yandan da yeni mesai arkadaşı Nazlı'ya meyleden bizim komiser; bunalıma girip bar şarkıcısıyla yatağa girmesin mi!
Bu arada dizideki 'bip' sayısının her hafta artması da dikkatten kaçmıyor. Komiserlerin ağzı bozuldukça, bozuluyor.
Diyeceğim o ki; Behzat Ç.'ye rahmet okutan bizim yeni komiserlerin neresini tutsanız, elinizde kalıyor. Bakalım bunca kanunsuzluğun içinde bocalayan sözde kanun adamlarının hikayesi nereye bağlanacak?
Ha, az daha unutuyordum. Her dakika kural ihlal eden bizim komiser, otomobilde cep telefonunu 'aparat' ile kullanıp 'trafik dersi vermeyi' ihmal etmiyor. Eh, ne diyelim; buna da şükür!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA