Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

En çuvallama anons

Salı gecesi Fatih Portakal, bültenin son haberini sunuyordu. Hem son haberlerin genellikle 'sabun köpüğü' tarzı olmasından, hem de bir bülteni daha kazasız belasız atlatmanın verdiği rahatlıkla Portakal, kontrolünü kaybetti.
İşte Türk televizyon tarihine 'en çuvallama haber anonsu' olarak geçebilecek türden o sunum:
"Şimdi birazdan bir haber gelecek, izleyeceğiz ama ben şu soruyu soruyorum; izlerken de onun cevabını vereceksiniz: Top mu köpeğe çarptı, köpek mi topa kafa attı? Şimdi... Eee... Bizim eeee... Dış haber müdürümüz var, Önder Ayaca... Önder dedi ki, "Top köpeğe çarptı." Ben de dedim ki "Hayır abi..."
Önder dedi ki "Köpek topa çarptı" dedi. Haber biraz karıştı. Ben de dedim ki "Köpek topa çarptı" dedim ama şunda anlaştık: Her şeyin ortasında... Herkesin alkışladığı tek şey; köpek... Karıştı haber kusura bakmayın, hadi habere gidelim..."
Zaten Fatih'i de sevimli ve izlenilir kılan bu rahatlığı, doğallığı değil mi? Sevgili Mehmet Ali Birand ağabeyimin ruhu şad olsun...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA