Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kötünün kötüsü

MİLLİ Takım'ımız, Hollanda karşısında kötü oynadı ama ondan daha kötüsü de vardı: Maçı canlı yayınlayan Star TV'nin rejisi... Maçın en kritik üç pozisyonunu tekrar görüntülerinden izlemek zorunda kaldık.
Neden?
Çünkü reji, önemli pozisyonların tekrarını ne zaman yayınlaması gerektiğini bilmiyordu. Peki bu acele niye? Pozisyonun tekrarını, korner atışından önceye sıkıştırmanın alemi ne?
Maçın onca 'ölü top' anı varken, kritik pozisyonların üzerini tekrarlarla örtmek hangi mantığa uyar?
Bir de spiker Ercan Taner keşke maçın sonlarına doğru bir anons geçseydi de, maç sonu röportajlarının NTV ve NTV Spor'da yayınlanacağından bizi haberdar etseydi. Benim gibi pek çok izleyici, Fatih Terim'in röportajını izleyeceğim diye sonu gelmez reklam kuşaklarını seyretmek zorunda kaldı. Sonra da Star TV, 'çat' diye filme geçti. Neden sonra kanallar arasında dolaşırken NTV Spor'daki maç sonu röportajlarına denk geldim.
Bir televizyon kanalı, kardeş kuruluşlarını ancak bu kadar baltalayabilirdi!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA