Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Mert'i tanıyalım

NE güzel demişler 'Küçük rol yoktur, küçük oyuncu vardır' diye... Bazen bir oyuncunun yeteneği; en önemsiz, en sıradan görünen bir karakteri bile büyütüp başrollerden 'rol çalmasını' sağlayabiliyor. Bunun en güncel örneği, Medcezir dizisinde 'Mert Serez' karakterini canlandıran Taner Ölmez. Bence Medcezir'in orijinali olan O.C. dizisindeki karşılığı Seth Cohen'den bile çok daha iyi... Ne yalan söyleyeyim, koca dizinin içinde Mert'in sahnelerini iple çeker oldum. Uçarı, zeka küpü ama içe dönük ve iletişim problemi yaşayan, dostu olarak gördüğü tek insan Yaman'a dört elle sarılan 'Mert' karakterini öyle gerçekçi canlandırıyor ki...
Taner Ölmez, daha önce de bir kaç dizide rol almasına rağmen onu fark ettiğim yapım, Kayıp Şehir oldu. Evin küçük oğlu karakterinde müthişti.
Medcezir ise onun için adeta 'kalfalık eseri' oldu. Bu arada, dizide 15-16 yaşında zıpır bir genç olduğuna hepimizi inandıran Taner'in 1986 doğumlu olduğunu biliyor muydunuz?
Yani dizide ona ağabeylik yapan Çağatay Ulusoy'dan (Yaman) tam dört yaş büyük olduğunu?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA