Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Nurseli neden içiyor?

Bu haftaki Yalan Dünya'da Nurseli İdiz'i alkolik kayınvalide adayı 'Nursel' olarak izledik. Sahneler boyunca viski bardağını elinden düşürmedi. Belli ki 'Çivi çiviyi söker' misali, toplumdaki 'sarhoş kadın' imajını silmek için cesur bir adım atmıştı.
Son repliği de dikkat çekiciydi: "Nursel herkese iyi niyetle yaklaşır. Bunun için de hep kötü kadın olur. İçmesin de ne yapsın Nursel?"

MÜTHİŞ İRONİ
İster savunma deyin, ister günah çıkarma... Ama belli ki Nurseli İdiz 'ekranda oyunculuğuyla var olmak' için mücadele veriyor. Başta Gülse olmak üzere destek veren herkese teşekkürler...
Gülse ile ilgili bir başka kutlamam da Can Bonomo için olacak. Meğer adamda ne rol yeteneği varmış. Diziye yılbaşı bölümünde 'misafir oyuncu' olarak katıldı ama müthiş performansına bakılacak olursa 'yatıya kalacak' gibi... Yeni yüz arayan yapımcıların, yönetmenlerin Can Bonomo'yu dikkatle izlemesinde fayda var. Diğer yandan Küçük Gelin dizisinin tiye alındığı bölüm, televizyonculuk açısından 'ibret verici' saptamalarla bezeliydi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA