Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Güldür güldür gelenler

Ali Sunal yönetimindeki Güldür Güldür, bu sezon Show TV'nin yüz akı oldu. Program, tıpkı Arkadaşım Hoşgeldin'deki gibi ünlüleri ağırlamaya başladığından beri de gündem yaratıyor.
Bu hafta Galatasaray'ın renkli yöneticisi Abdurrahim Albayrak da skeçlere dahil olunca ortalık iyice şenlendi. Albayrak'ın 'şiddetli' gol sevinçlerinin bizzat kendisi tarafından canlandırıldığı skeç, izleyiciyi gülmekten kırdı geçirdi ama asıl büyük sürpriz, konuk sanatçı Soner Sarıkabadayı'nın müthiş oyunculuk performansıydı.
Hem Karadeniz şivesini mükemmel yaparak Alper Kul karşısında ezilmedi, hem de doğaçlama espri yeteneği ve parmak ısırtan oyunculuğuyla takdir topladı.
Bu arada Arkadaşım Hoşgeldin ve Güldür Güldür, dizi yapımcılarına göz kırpmak isteyen şarkıcıların 'vitrini' haline geldi. Yapımcı olsam, bu laboratuvardan faydalanırdım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA