Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Gökçe'yi gördünüz mü?

Eğer Gökçe Bahadır'ın bu hafta Beyaz Show'da yaptığı gösteriyi görmediyseniz, çok şey kaçırdınız demektir. Yerinizde olsam hemen bir arama motoruna 'Gökça Bahadır- Beyaz Show' diye yazar ve monitörün karşısındaki koltuğuma gömülürdüm.
Bir kere Gökçe, 'benim' diyen şarkıcının söylemeye cesaret edemeyeceği 'Welcome to Burlesque' şarkısını enfes okudu. Ayrıca diyaframını harika kullanıp şarkı söylerken dans etmeye kalktığı için nefes nefese kalan pek çok 'yıldızcığa' da ders verdi.
Gökçe Bahadır bugüne kadar dizilerde canlandırdığı; duygusal gelgitler yaşayan genç kızı da, büyük kentin girdaplarında kaybolmamak için direnen hayat kadınını da, hayatın İstanbul'a savurduğu romantik taşralı masum kadını da aynı lezzette canlandırmayı başarmıştı. Şimdi de karşımıza vamp Broadway yıldızı olarak çıktı.
Türkiye yıllardır hem güzel, hem sempatik, hem konuşkan, hem şarkı söyleyip, hem de dans edebilen bir 'show girl' arıyor. Sanırım ekranlar için aranan kan bulundu...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA