Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Tuba eleştirileri hak etmiyor

Melis Tuna adlı okurumuz, oyunculuğu konusunda zaman zaman haksız eleştirilere maruz kalan Tuba Büyüküstün'ün hakkını teslim etmiş:
"Yüksel Bey, öncelikle köşenizi büyük bir keyifle takip ettiğimi belirtmek istiyorum. Yazdığınız yazılar ve tespitleriniz çok doğru, ayrıca okuyucularınızdan gelen mesajlara olan ilginiz de size olan saygımı ve sevgimi daha da artırıyor.
Bu sezonun bence tartışmasız en başarılı işi Kara Para Aşk oldu. Sessiz ve derinden gelerek izleyiciye olumlu anlamda büyük bir sürpriz yaşattı. Dizinin temposu bir an olsun düşmüyor.
Bir sezonda işlenecek konular, bir bölümde işleniyor. Oyuncu kadrosu da çok başarılı. Başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek 'Uyum nedir?' sorusunun cevabı gibi her hafta karşımıza çıkıyorlar. Tuba Büyüküstün demişken; Tuba için bazı kesimler tarafından söylenen 'mimiksiz ve donuk' söylemlerine inat, oyunculuğuyla her hafta şaşırtıyor beni. Bu dizide bambaşka bir Tuba Büyüküstün oyunculuğu izliyoruz. Kendinden emin mimikleri, ses tonlamaları ve duygu geçişleri çok çok başarılı. Kadroya en son dahil olan isim olmasına rağmen Tuba Büyüküstün, 'Elif Denizer' karakterine hemen bürünüverdi ve bence bu dizi ile oyunculuk çıtasını da çok çok yükseltti. Umarım hep böyle devam eder."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA