Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hırsızlar da Takip'te

Takip yarışmasının 'bilgesi' Muhsin Divan, bu aralar çok dertli. Sebebi, o çekimdeyken evine giren hırsızların yıllardır büyük bir emekle oluşturduğu saat koleksiyonunu çalması... Muhsin Bey üzüntüsünü çarşamba akşamı yayınlanan bölümde bir kez daha dile getirip hırsızlara sitem etti.
Aslında suçun bir kısmı da Muhsin Bey'de.
Neden mi?
Anlatayım:
Muhsin Divan, geçen ay konuk olduğu Beyaz Show'da nasıl ciddi bir koleksiyoner olduğunu ballandıra ballandıra anlatmıştı. Ama 'her şeyi bilen adam' sanırım bu programı hırsızların da izleyeceğini hesaba katmamıştı.
Ne kadar kitap okursanız okuyun, ne kadar araştırma yaparsanız yapın, ne denli çok diplomanız olursa olsun, ne çok yarışmada ödül alırsanız alın; 'hayat üniversitesi' size her zaman öğretecek bir şeyler bulur.
Diyeceğim o ki; evlerinin kapılarını magazin programlarına açan, eşyalarını, koleksiyonlarını kameralar önünde gururla anlatanlar, aslında hırsıza davetiye çıkartıyorlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA