Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Söylemezsem Olmaz!

Tam da umduğum gibi oldu. Beyaz TV'de yenilenen ekibi ile seyircinin karşısına çıkan Söylemezsem Olmaz, daha birinci gününde gündüz izleyicisini kalbinden yakaladı.
Sinan Özedincik, ilk gün heyecanını çabuk yendi ve yüzümü kara çıkarmadı.
Oya Aydoğan ve Pakize Suda, ekranın en eğlenceli ve sempatik ikilisi olmaya aday. Yaşları pek elvermese de, bana hafiften Muppet Show'un locasındaki o tonton ihtiyarları anımsattılar.
Survivor'daki potansiyeli ile memleketin yüzde 50'sini kendisine aşık eden, geri kalan yüzde 50'sinin ise kendisinden nefret etmesine yol açan Duygu Çetinkaya'da müthiş bir ekran potansiyeli olduğu muhakkak.
Ama ilk gün heyecanından mı, yoksa büyüklerine saygıda kusur etmemek için mi bilmem, ilk programda 'donuk kare' gibiydi.
İçeriğe gelince... Ersun Yanal'ın tekne sefasının en yakın tanığı Ebru Yaşar'ın stüdyoya konuk edilmesi ve yılın düğününün baş kahramanı Neslişah Alkoçlar ile yapılan telefon bağlantısı, magazinseverleri tatmin edecek cinstendi. Ama ben bu ekipten çok daha büyük 'bombalar'bekliyorum.
Söylemezsem olmaz!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA