Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Mahsun'un filminin sürprizi kim?

Mahsun Kırmızıgül, sinemayla birlikte halkla ilişkiler konusunda da mastırını yapıyor desem, abartmam herhalde... 'New York'ta Beş Minare' filmi ile ilgili olarak aylardır medyaya haber servisi yapıyor. Üstelik kendi istediği dozda! Film vizyona girmeden yüzlerce haberi çıkıyor. Bu önceki filmlerinde de böyleydi, şimdi de böyle... Film ortada yok ama 'muhteşem', 'şahane' gibi yorumlar var.

MAHSUN'DAN DEMEÇ ALMIŞIM
Filmin fragmanı birkaç gün önce ortaya çıktı, orada da işin dozu kaçtı. Tüm zamanların en iyi fragmanı diyen bile oldu. Herkes konuşuyor ama nedense Mahsun hiç konuşmuyor. Hiç konuşmayan Mahsun'dan tek demeci (!) ben almışım diye hatırladım birden. Paylaşayım o zaman; birkaç ay önce karşılaşmıştık. "Nasıl gidiyor?" diye sorduğumda "Şahane bir film oldu. Önceki iki filmden daha iyi oldu" demişti. Ben de fragmanı birkaç gün önce izledim. Evet görüntüler güzel. Ama konu nasıl akıp gidiyor, bilmiyoruz tabii. Dolayısıyla biraz ağır gidelim diyorum. Bu arada ben en çok Mustafa Sandal'ı merak ediyorum. Mahsun, Mustafa'ya "Bu filmin asıl sürprizi sensin" diyormuş. Doğru. Herkesin performansını aşağı yukarı biliyoruz. Ama Musti'nin içindeki cevheri şimdi göreceğiz. Mahsun sinema aşkına müziği unuttu. Musti de aynı yoldan giderse sakın şaşırmayın...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA