Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Teksas olayları

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe, ailesi çevresinde yaşanan ilişkiler ve olaylar için "Onların Teksas olayları, beni hiç ilgilendirmiyor" demiş. Bir insanın içinde olduğu durumla dalga geçebilme becerisi muhteşem bir şey. Tebrikler Tuğçe.
Facebook'un kuruluş hikayesini anlatan 'The Social Network' filmi şu anda Amerika'da 46 milyon dolar gişe yapmış durumda. Film 22 Ekim'de Türkiye'de de gösterime giriyormuş. Bakalım, Facebook çılgınlığımız gişeyi de çıldırtabilecek mi?
'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisi ile ilgili söylenecek çok şey var. (Olumlu anlamda tabii ki.) Ama her şey bir yana, konuşulması gereken asıl konu oyuncuların performansları. Hepsi şahane. Küçük Osman bile (Emir Berke Zincidi) herkesi yüreğinden yakaladı. Ama bir koca sanatçıyı; Meral Çetinkaya'yı alıp göklere çıkarmak gerek. Sırf onun için bile izlenir bu dizi.
Gazetemiz Sağlık Editörü Esra Tüzün'ün '100 Yılı Devirmenin Sırları' isimli sergisi İstanbul turuna çıktı. 21 Ekim'e kadar Capitol'de gezebileceğiniz sergi daha sonra hastaneleri de dolaşacak. Bu arada Esra yarın Capitol'de aynı adlı kitabın imza gününde, saat 15.00-17.00 arasında Dr. Eren Eroğlu ile birlikte uzun yaşamanın sırlarını konuşacak. Kaçırmayın derim...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA