Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Lüksün geldiği son nokta!

İstanbul'un elitlerinin İzmir Çeşme'deki bir numaralı adresi Sheraton Oteli inanılmaz bir projeye imza atıyor. Özel helikopterinizle İstanbul'dan kalkıp, Sheraton Çeşme'nin çatısındaki özel süitinize gidebileceğiniz hafta sonu tatil paketi gerçekten rüya gibi. 1 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında yapabileceğiniz bu rüya tatil, cuma günü Mercedes S320 model otomobilin sizi evinizden almasıyla başlıyor. Özel helikopterinizle 1,5 saat süren bir yolculuktan sonra Sheraton Çeşme'nin çatısına iniyorsunuz. Ve çatıdaki 850 metrekarelik penthouse dairenizde lüksü ve konforu doyasıya yaşayabileceğiniz tatil başlıyor. Özel havuzunuzda güneşlenirken her istediğinizin anında yerine getirileceği Butler servisi, yeniden doğuşu yaşayabileceğiniz Thermalife'ta iki kişilik ücretsiz bakım, Spices Roof'ta romantik bir yemek ve çevre gezileri de bu paketin içinde...

DÖNÜŞÜ DE ÖZEL
İki günlük rüya tatilin ardından Sheraton'cılar dönüşünüzü de özel kılmış. Havalimanına transferiniz limuzinle yapılıyor ve İstanbul'a business class uçuyorsunuz. Havalimanında bekleyen Mercedes S320 de, aldığı gibi sizi evinize geri getiriyor. Cidden rüya gibi bir hafta sonu değil mi? Tabii bunun da bir bedeli var; sadece 5950 Euro'cuk! Ücreti hiç de azımsanacak bir rakam değil. Ancak bu para normalde, sadece o penthouse suitin iki kişi için iki gecelik konaklama ücreti, diğerleri bedavaya geliyor. Birilerinin ayaklarını yerden kesmek isteyenlere duyurulur!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA