Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Zuma'da kafaları karıştıran yemek!

Fransa'ya siyasi sığınma talebinde bulunan Cem Uzan'ın boşanma arifesindeki eşi Alara Koçibey'in adı, geçen yıl Yurdal Sert'in yeğeni Kaan Sert ile aşk dedikodularına karışmıştı! Hatta, Koçibey ile ilişki yaşadığının duyulması üzerine Kaan'ın apar topar askere gönderildiği iddia edilmişti! Askerden gazetelere açıklama gönderen Kaan Sert; Güven Sazak sitesinden komşusu olan Alara Koçibey'le yıllarca yurt dışında çalıştığı için herhangi bir iletişimi olmadığını söylemişti!

KAAN SERT ASKERDEN AÇIKLAMA GÖNDERMİŞTİ!
Ancak geçenlerde Zuma'da gördüklerim kafamı fena karıştırdı! Çünkü yıllardır 'iletişimleri olmadığını' söyleyen Kaan Sert ile Alara Koçibey'i öğlen vakti Zuma'da yemek yerken gördüm. Yanlarında üç kadın daha vardı ama Koçibey ile Sert, yan yana oturmuş manzaraya karşı şaraplarını yudumluyorlardı. Uzun zamandır iletişimi olmayan iki insan için de oldukça samimi gözüyorlardı!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA