Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Akıl yaşta değil diri vücutta mevcuttur

Evet, sahip olduğun o diri 'vicut' senin en kıymetli hazinendir. Ona iyi bakacaksın, her kasına ayrı ayrı sahip çıkacaksın.
* Memelerini yerçekiminin emrine sunmamak için var gücünle çalışacaksın.
* Göbeğini biranın emellerine alet etmeyeceksin, her türlü spor aletinin emrine kendini vereceksin.
* Kolların Doğu Bloğu ülkelerinin kadın gülle takımının ruhunu yad etmeyecek. İki yana açıp kendini rüzgara verdiğinde o kollar bıngıl bıngıl sallanmayacak. Taş gibi olacak taş.
* Tıpkı mabadın gibi. Jennifer Lopez'in iki yana alabildiğine yayılmış Akdenizli kıçını unutacaksın. Senin hedefin güzel kardeşim, Brezilya sahillerinde salınan bir elmanın iki yarısı görünümlü popolar.

BASTIĞIN YER TİTREYECEK
Sımsıkı olacak, üzerinde portakal kabukları zinhar bulunmayacak.
* Şimdi bacaklara geliyorum kulaklarını iyi aç. Yere oturdun, dizlerini de hafiften büktün. Şimdi bir elinle bacağının yukarı kısmını şöyle yavaşça pışpışla bakalım. Ne o? Yoksa tüm bacağını bir dalgalanma mı sardı. İşte bu olmaz! Bacakların hareket halindeyken mutedil dalgalı olmayacak. Bastığın yer titreyecek ama senin bacak kasların olduğu yerde mıh gibi duracak. Daha da anlamadıysan sana şöyle anlatayım; Diyelim yine sırt üstü vaziyettesin. Ve yine dizlerin bükülü. Yüzü sana dönük adamı belinden, dizlerinin arasında sıkıştırmak suretiyle kavradığın gibi, "Ya bismillah" deyip arkandaki duvarda bulunan çiviyi adamın kafasıyla tak tak çakabilecek güçte olacaksın! Evet biraz karışık oldu, tam tasvir edemedim. Zaten tasvir konusunda hep zayıfım. Biraz daha Yaşar Kemal okumalıyım. Neyse konuyu dağıtmayalım, aşağı yukarı anladınız siz durumu.
* Yüz kasların var tabii bir de... Onları da çalıştıracaksın. Öyle botoksa, gerdirmeye güvenme. Hem diri hem doğal görünmelisin. Bunun için de al ağzına kurşun kalemi. Şimdi dudaklarının arasında ileri geri yuvarla.

DELİKANLILAR KÖLE OLUR
Nasıl? Boyun kaslarının gerildiğini hissettin değil mi? Oh oh aferin iyi gidiyorsun.
* Eller de var tabii... Ahh bu yılların güzelliğe hiç saygısı yok! Ellerin isterse gençliğinde kuğu kanadı gibi olsun. Yaşlandıkça at toynağına dönüşmesi an meselesidir. Onlara çok iyi bakacaksın. El egzersiz için toplar moplar satılıyor, yapmışlar, alacaksın!
İşte tüm bu kurallara hayat boyu devam edersen kardeşceğizim, Madonna gibi 50'ni bile geçsen, 25'lik taş gibi delikanlılar sana kul köle olur ve de bu, ne senin ne de alemin gözüne batmaz. Yan yana geldiğinizde görüntü kirliliği oluşmaz. Bu yüzden diyoruz ki akıl yaşta değil kastadır. Sarkmış göbeğin ve uzamış memelerinle genç görünmen yasalara aykırıdır. Yeni çağın, yeni insanın, yeni hayat anlayışının, yeni dinamiklerin yasalarına...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA