Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Her yaz yapılması gereken 10 hareket

1. Kuruçeşme Arena'da, Harbiye Açıkhava'da verilen yerli-yabancı konserlere gitmek, ayakta dans edip şarkı söylemek.
2. Çeşme-Alaçatı'da ister sakin ister eğlencesi bol bir tatil yapmak. Alaçatı'da sörf, Kuum Beach Fun Club'da buz gibi deniz sefası, Tuval'de yemek, Haziran'da Sole Mare, Alaçat Kırevi'nde kahvaltı.
3. Gece sevgilinizle, arkadaşlarınızla ya da tek başınıza yıldızları seyretmek... Gökova bu işin bir numarası ama yer fark etmez, yıldızlar sizi nerede yakalarsa yatın yere, buluşun onlarla.
4. Bodrum Gümüşlük'te Mimoza'da akşam yemeği yemek. Bence gelmiş geçmiş en iyi yazlık mekanlardan biri Mimoza. Yemeği, servisi, atmosferi, mimozalarıyla unutamayacağız bir gece yaşatacak size.

AYVALIK CUNDA BEBEK

5. Bodrum Gümüşlük Limon'da güneşi batırmak. Güleryüzlü insanlar, hoş sohbetler, nefis bir manzara, limonlu margarita ve şahane bir yemek.
6. Kitapları bavula doldurup tek başınıza Ayvalık, Cunda veya Kaz Dağları'ndaki Yeşilyurt Köyü'ne gitmek. Bir terlik bir şortla günlerinizi geçirmek, okumak, gerçekten dinlenmek.
7. Çatlayana kadar dondurma, karpuz, şeftali, kiraz yemek. Akşamüstü içkisi içmek.
8. Kızlarla toplanıp İstanbul'un altını üstüne getirmek. İlle de Al Jamal'de bir bekarlığa veda partisine katılmak, Joke'un partilerinde zıplamak, Reina'da gün doğana kadar dans etmek.
9. Boğaz'da yumurtalı, taze ekmekli, ballı kaymaklı kahvaltı etmek. Ortaköy'de dolanmak, Bebek'te akşamüstü oturmak, motorla karşı yakaya geçip Anadolu Hisarı Suna'nın Yeri'nde balık yemek...
10. Flört etmek, gülmek, rengarenk giyinmek, arkadaşlarla balkon sefası yapmak, mangalsız kalmamak...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA