Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'Veda'yla ilgili yorumlar neden gazetelerde yok?

İddialı yerli yapımlarla ilgili vizyona girmeden önce sinema eleştirmenlerinden yorum almak son dönemde moda oldu. Bu yorumlar çok okunuyor ve izlenme oranlarını da etkiliyor... 'Veda' filmi için de basın gösteriminde SİYAD yazarlarından yorum alındı. Ancak bu yorumlar sadece Radikal gazetesinde çıktı. Muhabir arkadaşların bu yorumları baskıya yetiştirmek için vargüçleriyle çalıştıklarını gözlerimle gördüm. Gazeteler yaklaşık iki aydır 'Veda' ile yatıp kalkıyordu. Bir filmle ilgili bu kadar çok haber ve röportajın yapıldığını pek hatırlamıyorum (PR şirketi çok başarılıydı). Aklıma sadece 'A.R.O.G' geliyor.

AKSİNE HABER BÜYÜR
'Veda'ya bu kadar yoğun ilgi gösterilirken, eleştirmenlerin yorumları niye sayfalarda yer almadı, doğrusu çok merak ediyorum? Eleştirmenlerin filmi beğenmemesi, gazeteleri rahatsız etmiş de olamaz. Aksine haber büyür. Çok ilginç değil mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA