Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Mazhar Alanson'un balyoz açılımı

"Balyoz balyoz biz ne yapıyoz... Balyoz balyoz nereye gidiyoz... Balyoz balyoz biz ne yapıyoz... Sen gez toz orada her şey balyoz... Biz ne yapıyoz balyoz..." Gündemin Balyoz Harekat Planı ile çalkalandığı şu günlerde Mazhar Alanson'un twitter alemine armağan ettiği son bestesini okudunuz... Son diyorum ama Mazhar Abi twitter'a fena taktı, her an yeni bir bomba patlatabilir. 'Balyoz' şarkısını dinler dinlemez Mazhar Abi'yi arayıp, "Hayırdır abi, nedir bu şarkının anlam ve önemi?" diye sordum. O da tahmin ettiğim gibi konuştu:

MAZHAR'DAN TV YAYINI
"Gırgır, mizah yapıyoruz Mevlüt'cüm... Akşam fazla Balyoz haberi izledim galiba, birden böyle bir şarkı çıktı. Aldım elime gitarı doğaçlama bir şeyler mırıldandım. Yoksa ben öyle özensiz şarkı sözleri yazmam. Ancak şarkı manyak ilgi gördü. Ahmet Hakan, twitter'da 'Mazhar Baba AK Parti Marşı bestelesin' yazmış gırgırına ama Balyoz herhangi bir tarafa yapılmış bir şarkı değil. Dinlediğin gibi, herhangi bir mesajı yok. Bu şarkıda herhangi bir protesto da yok yani." Mazhar Abi bir de, "Mevlüt sende Skype var mı? Aç da ilk Skype röportajımı seninle yapayım" dedi ama benim laptop'ta kamera yoktu. Görüyorsunuz Mazhar Abi'nin hızına yetişmek mümkün değil... Zaten yakında internette online yayına geçecekmiş... Her an amatör bir Mazhar TV izleyebiliriz, hazırlıklı olun! Vallahi Mazhar Abi gibi renkli, sürprizlerle dolu bir sanatçının olması biz gazeteciler için büyük bir nimet. Ne diyeyim, 'Go Mazhar Abi Go'...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA