Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Gökhan Şükür ve kankalık müessesesi

Gökhan Şükür'ü tanımam etmem... Ancak basından takip ettiğim kadarıyla; yaşam stili ağabeyine hiç benzemiyor, gece hayatı daha hızlı. Yanlış hatırlamıyorsam profesyonel futbol kariyerinde de sadece bir gol attı. Gökhan Şükür'ün magazin basınına yansıyan profili ise ilgimi çekiyor... Seda Sayan'la evlenerek girdiği magazin dünyasında Gökhan Şükür, sanki futbolcularla, TV yıldızları arasında bir köprü görevi üstleniyor.

O BİR TRAFİK CANAVARI
Eğer bir futbolcu magazine haber olmuşsa bilin ki; o gece yanında mutlaka Gökhan Şükür vardır. Gökhan Şükür'ün kanka olmadığı ünlü de yok galiba. Sosyal hayatta kankalık müessesesi önemlidir, özellikle de ünlüler için ama Gökhan Şükür'deki 'kanka' sevgisi, beni hayrete düşürüyor. Çünkü dostları için her türlü tehlikeyi göze alıyor. Baksanıza; Gökhan Şükür, Kıvanç Tatlıtuğ-İdil Fırat buluşmasının basına yansımaması için cipiyle kaldırımın üzerinden geçip ters yola girmiş, büyük bir kaza atlatmışlar. Aynı Gökhan Şükür, Kıvanç'ı Harbiye'deki travestilerden de, ters yola girerek kaçırmıştı. Yolda kazara Gökhan Şükür'ün kullandığı arabaya denk gelirseniz, aman kendinizi kollayın. Arkadaş, kankaları için anında trafik canavarına dönüşebiliyor. Eğer gelecekte 'kanka'lık müessesesi üzerine bir araştırma yapılacaksa, Gökhan Şükür mutlaka mercek altına alınmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA