Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Polisin manipülasyonu var mı?

"Şike operasyonunda sonuna kadar gidilmeli. Eğer şike varsa da fatura ağır olmalı" diye defalarca yazdım...
Futbol Federasyonu, sadece Fenerbahçe'yi değil, Trabzonspor'un teşvik primi vermeye teşebbüs etmesini de araştırmak zorunda. Çünkü bu teşebbüsün bile Futbol Disiplin Talimatı'nın 55'inci maddesindeki ceza karşılığı küme düşürülme.

MÜDAHALE VAR MI?
Şimdi Federasyon; daha ortada iddianame yokken, tutuklananlar kendilerini savunmamışken 10 gün içinde karar vereceğini açıkladı.
Federasyon'un; sadece polis soruşturmasından ve savcılardan elde ettiği bilgilerle karar vermesi çok riskli... Öte yandan Emniyet'in basın açıklamasında kesin bir dille '19 maçta şike ve teşvik faaliyeti tespit edilmiş ve delillendirilmiştir' sözüne yer vermesini, bazı uzmanlar yargıya müdahale olarak gördü.
Her gün birçok belgenin basına sızdırılması, Aziz Yıldırım'ın gözaltı fotoğrafı vs birçok insan, polisin manipülasyon yaptığını düşünüyor.
Eğer manipülasyon varsa ve Federasyon; bu manipülasyon sonucu kamuoyunda Fenerbahçe'ye dair oluşan ortak kanıdan yola çıkarak karar verecekse, bu durum adalet duygusuna olan güveni sarsar. Deliller her ne kadar sağlam olsa bile...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA