Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

İbrahim Şahin'in haklı çıkması

İbrahim Şahin, AGB'nin TİAK denetiminden geçen ölçümlerinde usulsüzlük yaptığını, AGB'nin reyting ölçmek için belirlediği evlere sızma olduğunu iddia edip TRT'yi reyting ölçümlerinden çıkarınca çoğu insan bıyıkaltından gülmüştü... "

KILIF ARIYOR" DENDİ
Medyadaki hakim görüş; "TRT izlenmiyor ve izlenmemesine kılıf arıyor" olmuştu.
Şahin'in iddialarına "Olabilir, reytinglerde çok saçma sonuçlar var" deyip şüphe duygusunu harekete geçirenlerle bile dalga geçilmişti! "Ya bunlar; dizileri, programları yayından kalkan işsiz güçsüz tayfası" denmişti.
Evet, insan doğasının özünde savunma mekanizması vardır, başarısızlığa hep bir bahane uydurur.
AGB gibi dünya devi bir markanın hata yapmayacağını düşünerek, Şahin'e karşı çıkanları da doğal karşılamak gerekir!
Ancak bir de gerçeği; Şahin'in haklı olduğunu bilip susanlar vardı. Medyadaki adamlarını devreye soktular, Şahin'e karşı bir kamuoyu oluşturdular. İşte asıl tartışılması gereken de bu insanlar!
Eğer bu insanların reytingdeki şikede de parmakları varsa, asıl skandal o zaman patlar!
Tabii hakkında yapılan yıpratma kampanyalarına rağmen tavrından ödün vermeyen, gerçeğin ortaya çıkması için sonuna kadar direnen İbrahim Şahin'i ayrıca kutlamak lazım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA