Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Arda kaçamak yapsaydı kabul eder miydi?

* Arda Turan ile Ceylan Çapa'nın aşk yaşadıkları iddiasına dair gazetelerde okuduklarımın dışında ekstra bilgi sahibi değilim. Sadece kafama takılan birkaç soruyu paylaşmak istiyorum.
* Magazinin en güvenilir, en sağlam kalemlerinden biri olan Cengiz Semercioğlu, elinde çok sağlam bir bilgi olmasa o yazıyı yazar mıydı? Cengiz, böylesine bomba bir haber için gözü kapalı yalan yazacak kadar çıldırmış olabilir mi? Hiç sanmıyorum.

KAFA KARIŞTIRICI
* Ceylan Çapa'nın "Arkadaş kurbanıyım... Bu üzücü ve yalan dedikoduyu çevremde arkadaş olarak bildiğim insanlar çıkardı" açıklaması kafa karıştırıcı değil mi?
Sanki biraz flu bırakılmış bir açıklama. Ayrıca birisi sizin sırrınızı paylaşırsa arkadaş kurbanı olursunuz değil mi?
* Diyelim ki, ortada hiçbir şey yok. Birisi sırf Ceylan'a kötülük yapmak için Semercioğlu'na yalan mı söyledi?
Vallahi böyle yalana can kurban! Şimdi herkes Ceylan Çapa'yı konuşuyor. Twitter'de Ceylan mı Sinem mi daha güzel geyikleri bile yapılıyor.
Cengiz Semercioğlu'nun konuyla ilgili "Sustum!" başlıklı yazısı da anlamlıydı. O başlığın anlamı şuydu: "Magazin dünyasında birçok aşk haberi önce yalanlandı ama sonra doğru çıktı."
Örneğin,
tıpkı şimdi Arda Turan'ın yaptığı gibi Haluk Bilginer de vakti zamanında Aşkın Nur Yengi ile aşk yaşadığı haberlerine ateş püskürmüştü.
"İnşallah,böyle bir olay yaşanmamıştır. Arda Turan ile Sinem Kobal birbirlerine çok yakışıyor" diye yazıyı bitirmeden önce bir sorum daha olacak...
Diyelim ki, bir kaçamak yaşandı, haberi yazıldı ama ortada ispatı yok.
Hani "Yatakta bile yakalansan inkar edeceksin" diye bir laf vardır ya o mantıktan yola çıkarak soruyorum: Kaç erkek çıkıp da "Evet birlikteydik" der?
Not: Bu olaydan çıkarılacak en önemli ders ise böylesine bomba haberler, elde kanıt ya da fotoğraf olmadan yazılmamalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA