Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Spor notu: Topal Emre'yi unutturacak!

"Emre Belözoğlu hep sakattı, hırçındı ve takımın huzurunu bozuyordu" dendi sonra da yollandı. Şimdi de 'Fenerbahçe'nin acilen Emre özelliklerinde bir oyuncu transfer etmesi lazım' denilmeye başlandı!
Bu mudur yani çözümünüz? Başınız sıkışınca hemen transfer! Rıdvan Dilmen bile Mehmet Topal'ın, Selçuk Şahin'den farkı olmadığını düşünüyor.
Topal geçtiğimiz sezon Valencia'da 30 maçta oynadı, UEFA Avrupa Ligi'nde 6 maçta iki gol attı.
Topal dünkü çocuk değil, Fenerbahçe'ye gelmesinin nedeni Türkiye'deki vergi avantajı sayesinde daha çok para kazanmak istemesi ve Valencia'nın Topal'ın mevkisinde alternatifinin çok olmasıdır.
Daha iki maçta Topal'ı yerin dibine batıranlar, bu futbolcunun topla buluşma, pas ve top çalma yüzdelerine bir zahmet bakıversinler!
Topal, Emre'nin kopyası değil ama alternatifi olacaktır. Profesyonelliği de fark yaratacaktır.
Aykut Kocaman, Emre'ye alternatif üretecek müthiş kadro derinliğine ve akla sahiptir. Ama şike davası bitti, Fenerbahçe direniş ruhunu kaybetti! Gün Aykut Hoca'ya destek olma günüdür, istifasını istemek kolaycılıktır! Çok değil iki ay sonra bir Türkiye klasiği izleyeceğiz: Şimdi yerin dibine sokulan Topal'ın performansı göklere çıkarılacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA