Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Star TV 'Acun TV' oldu

Star TV, sezon başından bu yana perşembeleri prime- time'da yokları oynuyordu, 'Ağır Roman' tutmamış ve yayından kaldırılmıştı.
'Ağır Roman'ın yerini büyük ihtimalle Uğur Yücel'in başrolünü oynadığı, ünlü 'The Sopranos' dizisinin yerli versiyonu alacaktı. Ama bu dizi daha çekimler başlamadan iptal edildi,
Belli ki Star TV'nin diziyle ilgili şüpheleri vardı ya da kanal yönetimi, kendi projeleri tutmayınca yeni bir yenilgi daha almaktan korktu. Bu noktada Star TV'nin drama müdürlüğünü yapan deneyimli sinemacı Berrin Dağçınar ile yollarını ayırmasını da unutmayalım!

YETENEKLİ BAY ACUN!
Belki de Star TV yönetimi, kendi ürettikleri yapımlara karşı bir özgüven kaybı yaşadı ve çareyi yine Acun Ilıcalı'da buldu. Cumartesi ve pazar akşamları ekrana gelen 'Yetenek Sizsiniz' artık perşembeleri de yayınlanacak.
Böylece pazartesileri yayınlanan 'O Ses Türkiye' ile birlikte Star TV, haftanın dört gününü Acun Ilıcalı'nın programlarına emanet etmiş oldu.
Gayet mantıklı bir karar...
Ilıcalı, perşembeleri Star TV'ye ilaç gibi gelecektir...
Sezon başında, "Acun Ilıcalı, Star TV'de tutmaz ya da Star TV; 'Acun TV' olur" demiştim. Vallahi yeni TNS reyting ölçümlerinde, deneklerin eğitim seviyesinin bu kadar çok düşürüleceğini, bir profesörle bir tüccarın aynı kefeye konacağını ve bu durumun sonuçlara yansıyacağını tahmin etmemiştim.
Sadece ben değil, milyon dolarlarla iş yapan TV yöneticileri ve yapımcılar da tahmin etmediler ki, bu sezon diziler yayından kaldırılma rekoru kırdı! Kısacası TNS'nin seviyesi düşürülen yeni denekleri en çok Acun'a yaradı!
Star TV, 'Acun TV' olur düşüncemizde de haklı çıktık.
Olsun, sorun yok! Kanal reyting kazanıyorsa, isterse beş gün olsun.
Bu değişiklik; Star TV yönetiminin değil, Acun'un hanesine artı puan olarak yazılacaktır. 'Yetenekli Bay Acun'un yükselişini merakla takip ediyorum. Bakalım daha nereye kadar yükselecek...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA