Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Trabzon küme düşer mi?

Trabzonspor 31 puanla 13'üncü sırada ama düşme potasında olan, 16'ncı sıradaki Orduspor'la arasında sadece iki puan var. 10'uncu sıradaki İstanbul BBSK ile arasında da sadece bir puan fark var. Yani Trabzonspor tam cadı kazanının ortasında düştü. 10'uncu ile 17'nci arasındaki takımlar arasında her an her şey olabilir.

SON MAÇA KALIRSA...
Trabzonspor'un fikstür avantajı ise hem var, hem yok!
Büyük takımlardan sadece Galatasaray'la son maçta deplasmanda oynayacak.
Ama küme düşmeme mücadelesi veren Orduspor ve İstanbul BBSK ile içeride, Aksihar'la dışarıda oynayacak. Bu maçlarda her şey olabilir. Trabzonspor'un Eskişehirspor ve Kayserispor deplasmanlarında oynayacağı maçların zorluk derecesi de; bu takımların UEFA Kupası'na katılma mücadelelerine endeksli olarak daha da artabilir.
Trabzonspor'un, lige verilen aradan sonra içeride Medical Park Antalyaspor'la oynayacağı maç çok önemli. Eğer bu maçta da bir kaza yaşarsa, Trabzonspor'un durumu daha da kötüleşecek.
Bir de her şey son maça kalıyormuş. Galatasaray şampiyon olmak, Trabzonspor da küme düşmemek için sahaya çıkıyorlarmış ve Fenerbahçe de bu maçın sonucunu bekliyormuş...
Trabzonspor son maçtan puan alıp Fenerbahçe'yi şampiyon yapıyormuş! Her şey olabilir bu ligde, bu maçlarda kalpten giden de çok olur!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA