Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ece Vahapoğlu ile olimpiyatlar

Hatırlarsınız Ece Vahapoğlu, Okan Bayülgen'in programına konuk olmuştu.
"Ece; İngilizce, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca ve Boşnakça biliyor" diyen Bayülgen, konuğuna banttan bir şarkı dinletip, bu sözleri Boşnakça söylemesini istemişti. Ece de tek kelime edememişti.

RİSKE GİRMEK ...
"Mademki bu dilde hatırlayamadın, o zaman İspanyolca söyle" denildi ama sonuç aynıydı. Sonra Ece'den Fransızca "Özür dilerim aşkım" demesi istendi. Ece yine bocaladı, aynı cümleyi İngilizce söylemeye çalıştı, onu da yanlış söyledi. Program devam ederken Twitter'dan Ece ile dalga geçiliyordu.
Ve dün "3 dilde sunacak" başlıklı şu haber yayınlandı:
"Mersin'de düzenlenecek 17. Akdeniz Oyunları'nın açılış töreninde Ece Vahapoğlu; Türkçe, İngilizce ve Fransızca olmak üzere üç dilde sunum yapacak."
Bu satırlar yazılırken açılış töreni başlamamıştı. Belki Ece sunumları ezberlediği için hata yapmayacaktır. Belki de telaffuzda hata yapacak, söyledikleri anlaşılmayacak.
Akdeniz Oyunları gibi önemli bir organizasyonda Vahapoğlu'nu kim sunucu seçti kuzum?
Google'a "Ece Vahapoğlu" yazdığınızda karşınıza ilk Okan Bayülgen'in programında dalga geçildiği anların videosu çıkıyor, onu da mı görmediniz?
İngilizce ve Fransızca'yı kusursuz konuşacak insanlar varken, Ece ile riske girmeye değer miydi?
Belki de asıl soru şu olmalı:
"Ece, olmadığın insan olmak için neden bu kadar çok kasıyorsun?"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA