Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Russell Crowe'un Çanakkale bilmecesi

Dün birçok gazetede, Russell Crowe'un ilk kez yönetmen koltuğuna oturacağı Çanakkale filmini Türkiye'de çekeceği haberi çıktı. Bazı gazeteler Deadline. com adlı siteyi, bazıları da bu siteden haberi çevirip üyelerine geçen Cihan Haber Ajansı'nı kaynak gösterdiler.
Haberlerde Crowe'un geçtiğimiz ay Türkiye'ye gelip İstanbul ve Çanakkale sahillerini dolaştığı yeni filmi için mekan baktığı bilgisi de vardı.
Evet, Crowe filmi için mekan baktı ama bütün gazeteler çok önemli bir ayrıntıyı kaçırdı...

RÖPORTAJ OKUNMAMIŞ
Kanal D Londra Temsilcisi Ayşegül Ekinci, Crowe'un son filmi 'Superman' için ünlü aktörle röportaj yaptı. Bu röportaj birkaç gün önce CNN Türk'te yayınlandı.
Röportajda Crowe, Türkiye'de film çekmek için hazırlandığını ama Gezi Parkı olaylarından sonra kararını değiştirdiğini, filmini Malta'da çekeceğini söyledi. Filminin büyük bütçeli bir yapım olduğunu, risk alamayacağını da sözlerine ekledi.
Bu röportaj ayrıca CNN TÜRK'ün internet sitesinde "Russell Crowe, Türkiye'den vazgeçti" başlığıyla haber yapıldı. Eğer Crowe, bir iki gün içinde kararını değiştirmediyse çıkan haberlerin hepsi hatalı. Röportajda filmi Malta'da çekeceğini söyledikten sonra Crowe'un kararından döneceğini sanmıyorum.
İnsan sormadan edemiyor...
"Ekinci'nin röportajını kimse izlemedi mi, çıkan bu haberi kimse okumadı mı?" En azından haberlerde Crowe'un Ekinci'ye yaptığı açıklamaya da yer verilirdi!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA