Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Loto çekilişlerinin neden TV yayını yok?

Çok basit bir soru ama cevabı yok. Eskiden Sayısal Lota çekilişleri için TRT'de 'Sayısal Eğlence' programı yayınlanırdı. Her hafta bir ilde ünlü sanatçılar konser verir ve arada Sayısal Loto çekilişi yapılırdı.
'Sayısal Gece' büyük ilgi görürdü; insanlar kuponlarını çıkarır, topların tek tek düşmesini heyecanla izlerdi.

İLGİ DAHA DA ARTAR
TRT, Lota çekilişlerini neden yayınlamıyor anlamış değilim. Aslında doğru soru şu olmalı: Yüzlerce TV kanalı var, neden bir tanesi çıkıp da bu çekilişleri yayınlamıyor? İki kamera götürüp yayın yapmak bu kadar zor mu? 'Sayısal Gece' benzeri bir eğlence programı yapılsa, iyi de reyting alır.
Türkiye'de, yabancı ülkelerdeki gibi şans oyunlarını kazananlar kimliklerini açıklamıyor. Türkiye'nin bir yerinde, bir odada bu çekilişler yapılıyor ve tek güveneceğimiz kişi, çekilişi takip eden noter efendi!
Girin sosyal medya, forum sitelerine; 'Zaten TV'den de yayınlanmıyor, güvenmiyorum bu çekilişlere' diye yazan birçok insan görürsünüz!
Loto çekilişlerinin TV'den yayınlanmaması, halkın şans oyunlarına karşı güvenini azaltıyor!
Halbuki TV yayını, şans oyunlarına olan ilgiyi artırır, insanlar daha çok kupon doldurur ve yayıncı kanal da bu işten reyting kazanır vs. Hal böyleyken Loto çekilişlerinin yayınlanmamasının mantıklı bir açıklaması olmalı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA