Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Metroda tokat

Bir grup Galatasaraylı metroyla maça gidiyor, içlerinden biri Fenerbahçe aleyhine çok ağır küfür içeren tezahürata başlıyor. Ve yanındaki kadın küfrü duyunca kendisinin iki katı adama Osmanlı tokadını yapıştırıyor.
Bu tokat, sosyal medyada büyük tartışma yarattı. Tartışmanın en ilginç tarafı; kadını haksız bulanların olması. Kadını şiddet uygulamakla, ağır feminist olmakla suçlayanlar var. 'Kesin Fenerbahçeli'dir' deyip kadına kızanlar bile var.
İşte futbol fanatizmi böyle bir şey...
Eskiden tribünde küfür edilirken, yakınlarda bir kadın varsa "Beyler ayıp oluyor" diyenler çıkıyordu. Şimdi ise Fenerbahçeli'si, Galatasaraylı'sı, Beşiktaşlı'sı hiç fark etmiyor; maça metroyla, gemiyle, metrobüsle giden bazı güruhlar ağza alınmayacak küfürlü tezahüratlar yapıyor. Her maçta yaşanıyor bu rezillik. Amaç; rakip takımı tutan taraftara yolculuk boyunca işkence çektirmek. İlkelliğin en dip noktası bu!
Küfüre asıl ceza, toplu taşıma araçlarında kesilmeli! O tokadı atan kadının eline sağlık...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA