Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

HerGünBirFilm

Cem Altınsaray 15 yıldır SİYAD üyesi, sağlam bir sinema bilgisi ve kültürüne sahip. Cem, sinemanın her türünü seviyor ve her filmden bir güzellik çıkarmasını biliyor.
Bu sinema sevgisi onu Twitter'da 'HerGünBir- Film' hareketini başlatmaya itti. Cem, sanatsal/popüler ayrımı yapmaksızın takipçilerine her gün bir film öneriyor. O filmle ilgili tüm detayları, hiçbir yerde bulamayacağınız görselleri paylaşıyor.
'HerGünBirFilm'in ücretsiz iPhone uygulaması da çıktı. Birçok ünlü oyuncu ve yönetmen bu uygulamadan bahsediyor. Cem, bu uygulamayı ABD'de ödüller kazanmış Volkan Ölmez ile birlikte geliştirdi. İndiriyorsunuz bu uygulamayı; kıyıda köşede kalmış, hazine değerinde filmlerden haberdar oluyorsunuz ve sonra da "İyi ki bu filmi izledim" diyorsunuz.
Sinema dergilerinin kapandığı, TV'de sinema kuşaklarının hızla azaldığı bir dönemden geçiyoruz. Gençler 1980-90 öncesi sinemadan habersiz. 'HerGünBirFilm', özellikle gençler için hazine değerinde bir arşive sahip.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA