Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Süper Lig: Açlık Oyunları

Geçen sezonki hırsızlık olayları yüzünden, Ümraniye'deki Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde tüm dolaplar kilitleniyordu. Ancak önceki gece tesislerde kalan Demba Ba, Jose Sosa ve bazı genç oyuncuların karnı acıktı. Grup, gıda ve meyve dolaplarının bulunduğu yere gitti fakat dolaplar kilitliydi.
Bu duruma isyan eden yıldızlar, "Burası askeri kamp mı?" deyip demir makası ile kilitleri kırıp karınlarını doyurdular. Suç aletinin demir makası olması da enteresan. Bu haber ne kadar doğru, kurgusal eklemeler var mı acaba?
Futbolcular nereden buldu bu demir makasını? Demek ki futbolcular açlıktan kırılmış ve dolap kilitlerini kırmak için bütün tesisin altını üstüne getirmişler.
Yahu madem çok hırsızlık olayı yaşanıyor, bir şifreli kilit koy! Tam bize göre bir skandal! Futbolcuları milyonlarca Euro'ya transfer et, sonra da bir somun ekmeği, yumurtayı çok görüp onları aç bırak.
Bu sezon futbolculara yemek vermemek moda galiba. Yıllarca Galatasaray'da kaptanlık yapan Sabri Reyiz de (Sarıoğlu) Florya Metin Oktay Tesisleri'nin yemekhanesine sokulmayıp aç bırakıldı. Bu yıl Süper Lig 'Süleyman Seba Sezonu' olarak isimlendirilmeseydi, benim isim önerim: 'Süper Lig: Açlık Oyunları Sezonu' olurdu!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA