Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Kritik sorular!

Bazı konularda Fatih Terim'i hiç anlayamadığımı ifade etmek isterim. G.Saray'da Burak diye bir futbolcu var. Sakat değil, cezalı değil. Üstelik bu Burak G.Saray'ı bütün kritik maçlarda bir hamal gibi taşımış; özellikle de Şampiyonlar Ligi'nde. Ama iki haftadır oynamıyor. Dün gece ilk yarıya baktığımızda Burak'ın oynamamış olması bir futbol cinayetidir. Bunu biz değil istatistikler söylüyor.
Gelelim Sneijder olayına. Bu ülkeye büyük umutlarla getirildi. Adeta bir Mesih ilan edildi ama Melo ve Burak'ın oynamadığı bir ilk 11'de Sneijder'in başlamamasını da anlayamıyoruz. Fatih Terim'in kişiliğini bilmesek birilerine reaksiyon mu gösteriyor diyeceğiz. Gerçekten anlayamıyorum. G.Saray'ın devre arasında çileğe falan ihtiyacı yoktu. Stoper ve sol bek daha önemliydi. G.Saray'ın yediği gole bakın. Bursa'dan bir tek Pinto ceza alanı içinde. Dany ile Semih'in arasından kafayı vurup gol yapıyor. Dany ve Semih'in Pinto'ya böyle kafa vurdurmasını çilekli G.Saray adına kabul edemiyorum. Bu takım Şampiyonlar Ligi'nde büyük hedeflere koşmak istiyor. Peki acaba çileği bol G.Saray'ın hocası Dany'nin 70'de yaptığı hatayı gördü mü? Bir defans oyuncusu, driplingle kendi ceza alanından çıkar mı? Dany çıkayım dedi ve topu kaptırdı. Ama Muslera'ya dua etsinler. Batalla'nın topunu çıkartıverdi. Dün gece G.Saray'da ayakta kalan tek futbolcu Muslera oldu. 2-3 net gollük şutu kurtarması G.Saray'ı ipten aldı. Sonuçta G.Saray'da açıklanması gereken çok soru var.
Gelelim Fırat Aydınus'a... Skandal bir yönetim gösterdi. Çaldığı, çalmadığı fauller dışında iptal ettiği iki golde de hatalı. İlkinde Elmander ile Bursalı stoper omuz omuza çarpışıyorlar. Top boşta kalıyor, Umut golü yapıyor. Faul kararı yanlış. İkincisinde ise Serdar Aziz kafayı vuruyor ama Aydınus faul icat edip golü iptal ediyor. Son sözümüz ise Sabri'yi oyundan atamayışı. Fenerbahçeli Caner küfür etmediği halde oyundan atılmıştı, ama dün akşam Sabri'nin Aydınus'a ne dediğini çok merak ediyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA