Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Hesap verme zamanı

Önce Akhisar'dan başlamak gerektiği düşüncesindeyim. Kısıtlı bir bütçe ile oluşturulan bir takım. Teknik adam Hamza Hamzaoğlu, bu takımın bu günlere gelmesindeki en büyük pay sahibi. Dünde bir kez daha gördük, herkes elinden geldiğince mücadele ediyor. Emeğini sahaya yansıtıyor arzulu, istekli ve herşeyden önemlisi bir takım bilinci içerisinde oynamaya çalışıyorlar. Dün aldıkları sonuç hiçte sürpriz değil. Gelelim Trabzon'a. Oyundaki bir görüntü dün oynanan maçın özeti olsa gerek.
Trabzonspor üçüncü golü yediği anda Janko, Akhisar savunma oyuncularından daha önde, Akhisar ceza alanı içerisindeydi! Mustafa Akçay yine değişik bir 11 sahaya sürdü. Zokora savunmanın göbeğinde, yeni transferlerden Alex ve Özer savunmanın önünde, Adrian sağda, Olcan solda ve ileride ise Janko ve Henrique. Böyle bir dizilişte sorun yaşanmaması olası değil. Çünkü Akhisar orta sahası dirençli oyunculardan oluşan bir ekip. Öncelikle Trabzon önde top kayıpları yaptığı anda geriye dönüşlerde sorunları fazla olan Olcan, Adrian, Henrique, Janko ve birde Özer'i düşündüğümüzde orta alandan Akhisar oyuncuları rahatlıkla Trabzon ceza sahası önüne kadar geldiler.

İLK YARIDA DA BİTEBİLİRDİ
İlk yarıda Akhisar öndeyken Zokora'nın rakibi ofsayta düşürme yanlışlığı yüzünden Niasse 2. golü atsa ilk yarıda Trabzon'un işi daha erken bitebilirdi. İkinci yarıya çıkarken ilk yarıdaki eksikleri görüp, Akçay'ın orta saha direncini artıracağını düşünmüştüm ama yanıldım. İkinci yarı bunun sonucunda Akhisar, hızlı oyuncularıyla Trabzon savunması arkasına rahatlıkla sarktı ve haklı bir galibiyet elde etti. Sonuçta bu maçta kaybedilen sadece üç puan ama Trabzon kimliğini yitirmiş. Koşmayan, mücadele etmeyen oyuncu sayısı çok fazla. Herkes kendi kafasına göre birşeyler yapmaya çalışıyor. Ne yazık ki bu görüntüleri ile sıradan bir takım bile değiller. Acı ama gerçek. Artık sorumluların hesap vermesi gerektiği düşüncesindeyim. Yoksa her geçen gün bu olumsuz tablo daha vahim olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA